Troféfisken – ny fisketävling i Stockholm!

Sportfiskarna Region Mälardalen lanserar nu en ny fisketävling på de vatten som ingår i Sportfiskekortet i Stockholm, fånga största fisken och vinn fiskegrejor för 1000 kronor!

Varje år fångas stora fiskar på Sportfiskekortets vatten, du som gör storfångsten kan nu anmäla den och vinna ett presentkort på 1000 kronor hos någon av de sportfiskebutiker som sponsrar tävlingen. Sportfiskekortet erbjuder fiske på ett 40-tal vatten i Stockholmsregionen, från Täby i norr till Nynäshamn och Södertälje i syd.

– Ett tips på ett bra, lättillgängligt fiskevatten där man kan få många arter är Lillsjön vid Ulvsunda, efter en månads fredningstid öppnar Lillsjön nu för fiske 16 juni. Magelungen, Drevviken, Flaten och Orlången är andra bra fiskesjöar med många arter, man kan läsa om alla sjöar som ingår i Sportfiskekortet och få mer tips på vår hemsida, berättar Victor Söderberg på Sportfiskarna Region Mälardalen.

10 arter att jaga
Tävlingen går ut på att med sportfiskemetoder under 2013 fånga den tyngsta fisken av någon av arterna abborre, björkna, braxen, gädda, gös, karp, mört, ruda, sarv och sutare. Fisken ska fångas i något av de 40-tal vatten som ingår i Sportfiskekortet. Fångsten ska dokumenteras med vikt, längd och foto och vara bevittnad av en person. För vägningen måste man ha en godkänd våg, på tävlingens hemsida finns info om vilka vågar som är godkända. Storfiskarna som registreras kommer även att publiceras på Region Mälardalens webbsidor.

Följande sportfiskebutiker sponsrar tävlingen: Söders Sportfiske, Sportfiskeboden i Täby, Fly Fisherman i Järfälla, Fishingstore i Sollentuna och Sundbybergs Sportfiske.

Tävlingens hemsida med mer info om Sportfiskekortet: www. sportfiskarna.se/sportfiskekortet

Mer information:
Victor Söderberg, 08-410 80 683
Tobias Fränstam, 08-410 80 682
 

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv