Påminnelse: anmäl er till Fiskekryssningen!

Glöm inte att anmäla er till Fiskekryssningen 8-9 november! Höstens hetaste fiskehändelse med intressanta föredrag, medlemsmingel, olika fiskeevent och en exklusiv spelning med Gefan-bandet Weeping Willows!

8-9 november arrangerar Sportfiskarna i samarbete med Fiskejournalen en kryssning med Silja Galaxy på temat sportfiske.

Föredrag om gädda och Los Roques!
På kryssningen kan man bland annat lyssna till ett föredrag om gäddans biologi och Sportfiskarnas fiskevårdsåtgärder med så kallade gäddfabriker. Föredragen hålls av Sportfiskarnas biologer Tobias Fränstam och Olof Engstedt. Sportfiskarnas Siv Jansson och Åsa Bertilsson kommer även att berätta om spännande flugfiske efter bonefish på Los Roques.

Kryssning och musik för fiskens bästa!
50 kronor per deltagare på Fiskekryssningen går oavkortat till fiskevårdssatsningen Ge fan i våra vatten. Ge fan i våra vatten är ett samarbete mellan sportfiskande svenska rockmusiker och Sportfiskarna med att sälja specialproducerad musik och olika profilprodukter till förmån för fiskevård. Sedan starten har över en miljon kronor samlats in och bidrag delats ut till fiskevårdsprojekt för arter som gädda, lax, harr och havsöring. En del av överskottet har sparats för att kunna stötta fiskevårdande insatser i många år framöver. Weeping Willows är ett av de band som deltagit i Ge fan i våra vatten och bidragit med musik och olika framträdanden. Weeping Willows spelar på kryssningen, missa inte detta!

Mer info och bokning: www.fiskekryssningen.se

Kryssningen har även en egen Facebooksida, klicka på gilla för att få fortlöpande nyheter om evenemanget.

Läs en sammanfattning av kryssningens program här.

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv