Premiär för Ge fan i våra vatten webb-TV!

Sportfiskarna i samarbete med musikerna bakom Ge fan i våra vatten lanserar nu en serie fiskeprogram på webb-TV.

Under senhösten filmades de första tre programmen som nu släpps på YouTube och på iTunes med en veckas mellanrum med start på måndag 4 februari.

– Fler filmer planeras redan och kommer att lanseras efter hand. Förutom fiske kommer serien innehålla mycket musik och inblickar i fiskevården som Sportfiskarna bedriver med stöd av insamlade medel från Ge Fan i Våra Vatten, berättar Erik Ohlsson, gitarrist i Millencolin och projektledare för TV-produktionen.

Kort om programmen
I det första avsnittet får vi följa programledaren Erik Ohlsson från Millencolin, Boba från Hellacopters och Anders från Weeping Willows, som tillsammans med Sportfiskarnas Pär Lindberg och Joel Norlin fiskar abborre i Stockholms skärgård.

I andra avsnittet har Erik varit med på Sandhamnsöringen tillsammans med flera kända profiler. Vi får inblick i hur det står till med havsöringen i Stockholmsområdet. Fiskande rockstjärnan Dregen skickar en hälsning från studion där han spelar in sin soloplatta

I tredje avsnittet följer vi bland annat med Erik och Larzon från Millencolin i deras båt på spännande gäddfiske.

– Ge fan-projektet tar nya tag med den här satsningen på webb-TV. Genom att köpa en keps, en tröja eller en fiskeprodukt märkt med Ge fan i våra vatten, så stödjer du fiskevården. Bra och balla prylar för ett gott syfte, kommenterar Pär Lindberg, Sportfiskarnas marknadschef.

Ge fan i våra vatten är från början ett initiativ från fiskande svenska rockstjärnor att genom musik och olika produkter samla in pengar till fiskevård. Projektet drivs i samarbete med Sportfiskarna. Ge fan i våra vatten har sedan starten samlat in över en miljon kronor till fiskevård.

Se första programmet: www.sportfiskarna.se/gefantv
 

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv