Sportfiskarna söker projektledare administration av ungdomsverksamhet

800

Klassdragsaktivitet tillsammans med en skolklass i Jönköping Foto: Sportfiskarna

Sportfiskarna söker en administratör till vår ungdomsverksamhet med fokus skola och föreningsliv. Genom att hålla ordning på kontakter med skolor och föreningar, utskick av utrustning och återrapportering från verksamheten blir du spindeln i nätet för verksamhet som omfattar tiotusentals deltagare årligen.

Som medarbetare hos oss blir du en del av ett arbetslag som jobbar för att få fler barn och ungdomar intresserade av friluftsliv och fiske samt arbetar mot pedagoger för ett ökat friluftsliv i skolan. För att passa i rollen ser vi att du är en engagerad och utåtriktad person som älskar att arbeta självständigt med administrativa uppgifter. Huvudsakliga arbetet kommer bestå av administration av de två projekten ”Mer friluftsliv i skolan” och ”Klassdraget”.

Läs hela annonsen här!

Kvalifikationer och egenskaper
Du känner trygghet i att vara en del av en arbetsgrupp, men har även förmåga att arbeta självständigt mot uppställda mål. Du är motiverad, flexibel och kan planera och prioritera din verksamhet. Tidigare erfarenheter av administration är ett krav och du gillar att skapa struktur och ordning och reda i dina arbetsuppgifter.  Vi använder Microsoft Teams och Microsoft 365 i vårt dagliga arbete, och vi söker dig som är van att arbeta effektivt i program som Excel, Outlook och Word. Du bör ha god datorvana och kunna hantera dessa verktyg. 
Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor med pedagogisk bakgrund och behöver som administratör inte själv ha erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomsverksamhet. Däremot behöver du förstå betydelsen av att aktivera barn och ungdomar i friluftsliv.

Sportfiskarna organiserar 74 000 sportfiskare och över 440 föreningar. Vi ser därför gärna att du har insikt i betydelsen av ideellt engagemang. Du som söker har ett genuint intresse för natur och friluftsliv. Du har förståelse för att våra medlemmar är passionerade sportfiskare. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
 

Tjänsten kan utgå från något av Sportfiskarnas kontor men fördelaktig placering är Jönköping, Nyköping eller Stockholm. 

Tjänsten är en projektanställning på 1 år med goda chanser till förlängning. Tillträde i början av 2025 enligt överenskommelse. 

 

Ansökan med CV och personligt brev mejlas till jobb@sportfiskarna.se Märk ansökan ”Administratör Ungdom”

Sista ansökningsdag 2024-11-25, men skicka gärna din ansökan redan idag.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Region | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv