Häng med på höstlovet runtom i Sverige!

Wiliam_800

William under höstlovsfiske i Jönköping 2023 Foto: Sportfiskarna

Nästa vecka är det höstlov! 53 fiskedagar på 27 olika platser runtom i Sverige kommer genomföras under vecka 44. Häng med!

Under vecka 44 är det höstlov i hela Sverige och runtom i landet anordnar Sportfiskarna genom våra regionkontor, distrikt och föreningar massor av roliga fiskeaktiviteter för barn- och unga. Höstlovet är en tid som är perfekt för fiske och kan bjuda på riktigt härliga och spännande fiskeupplevelser. 

Det är en stor variation i aktiviteter i allt från abborre- och gäddfiske från land och båt, till regnbågsfiske och betesbyggnad. 

- Det är roligt att se att vi för varje år ökar i antal aktivitetsdagar och orter  under höstlovet. Det finns en stor variation i aktiviteter i allt från prova-på verksamhet till aktiviteter för de lite mer inbitna fiskarna – säger Hanna Eriksson, nationellt ungdomsansvarig. 

Tack till alla våra föreningar som arrangerar lovaktiviteter runtom i Sverige och tack till Svenskt Friluftsliv och Svedea som gör våra aktiviteter möjliga genom finansiering. 

Läs hela programmet för höstlovet här!

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Förening, Region, Region Syd, Region Öst, Region Väst, Region Mitt , Region Norr | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv