Film: följ med under ytan i Västerhavets hemligheter

vasterhavets_hamligh...Missa inte Tobias Dahlins nya film om Västerhavet. Boka din plats redan idag.

Tobias Dahlins nya film om Västerhavet hade premiär i slutet av september, nu kan du se den på Kulturhuset Vingen i Torslanda måndagen den 21 oktober.

”Följ med ner på en hisnande resa under ytan utmed den svenska västkusten. Här får du lära känna Västerhavets invånare under årstidsväxlingarna. Du kommer att bevittna beteenden som aldrig tidigare har filmats och du kommer att bli förundrad över den rikedom av livsformer, färger och mönster som vårt Västerhav visar upp. Men du kommer också få ta del av de utmaningar som havet står inför, som vi människor själva har skapat. Det som sker under ytan är ofta okänt. Men här avslöjas det - Västerhavets hemligheter”.

Skriver fotografen Tobias Dahlin om sin nya film Västerhavets Hemligheter. Tobias uppmärksammade undervattensbilder har tidigare visats i bland annat Fiskarnas Rike och Vetenskapens värld men nu sitter han även i regissörsstolen. Se filmen på Kulturhuset Vingen måndagen den 21 oktober klockan 19:00. Vill du garantera din plats så köp din biljett redan idag.

vasterhavet_affischSe trailern

 

 

 

 

 

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Region, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv