Föredrag: spännande fiskeäventyr om Amazonas hemlighet

po_top_arapaima
Diggar du sportfiskeäventyr, stora fiskar och rafflande berättelser? Missa inte PO Johannessons föredrag - Amazonas hemlighet. 

Per-Ola Johannesson, mångårig sportfiskejournalist och tidigare världsrekordhållare, drar nu ut på föredragsturné. Vik en kväll och lyssna till PO:s medryckande föredrag om Amazonas hemlighet.

 Den spännande föreläsningsturnén Amazonas hemlighet med fiskeprofilen PO Johannesson når snart flera orter i Sverige. Turnén kombinerar sportfiskeäventyr med insamling för Barncancerfonden, via projektet Livlinan. PO utvecklar:

– Passa på att slappna av från världskonflikter och vardagsproblem och dela en kväll med mig. Jag lovar att bjuda på ett spännande sportfiskeäventyr från Amazonas djungel med omtumlande final. Överskottet från intäkterna går till projekt Livlinan och Barncancerfonden.

Föredragsturnén kryssar mellan fyra städer och startar i Skåne på Önnestadsgymnasiet den 6 november och avlutas i Göteborg den 27 november. Biljettpriset är 150 kronor och vill du vara säker på att få plats så swisha 150 kronor till 0708 -63 47 94 redan idag. Det går givetvis även att köpa biljett på plats.

Turnéplanen ser ut enligt följande:

po_poster2

 
Om Livlinan
Livlinan startades av en grupp dedikerade sportfiskare med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden. Genom åren har Livlinan lyckats donera hela 1,8 miljoner kronor. Föredragen sker till minne av PO Johannessons bror Mattias Johannesson som lämnade oss sommaren 2023 efter ett års cancersjukdom.

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Fiske i Malmö, Region, Region Syd, Region Öst, Region Väst, Region Norr | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv